Varukorg

Inga varor i varukorgen

Blogg

havsabborre

Havsabborre: Allt som du behöver veta

Havsabborren, som heter dicentrarchus labrax på latin, är en fisk som förekommer längs kusterna i östra Atlanten från Norge till Senegal (och över hela Nordsjön) samt i Medelhavet och Svarta…

Läs mer
Torskromsbiffar serverade

Recept på torskromsbiffar

Torskrom är ett väldigt mångsidigt livsmedel som går att tillreda på en mängd olika sätt. I detta inlägg kan du ta del av ett recept på utsökta torskromsbiffar med lök…

Läs mer
salta fisk

Varför ska man salta fisk?

Det finns flera anledningar till att salta fisken. Genom att salta fisken förhindrar du att mikroorganismer sprider sig och förökar sig. Salt förhöjer även smakerna vilken leder till en godare…

Läs mer
röd fiskrom

Vad är fiskrom gjort av?

Rom är en typ av mjuka ägg och kan komma från fiskar, groddjur, kräftdjur och vissa kräldjur. Romen från fisk är däremot den vanligaste att konsumera och du har säkert…

Läs mer