Varukorg

Inga varor i varukorgen

Integritetspolicy

Vilka vi är

Vi som ansvarar för din data på den här webbplatsen är

Tollan & Co AB
Org. nr 559399-0863
Holtermansgatan 5A, 41129 Göteborg

Vår webbplatsadress är: https://www.tollansfisk.se.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Medlemmar i vårt team har tillgång till informationen du ger oss. Till exempel, både administratörer och butiksägare har tillgång till:

  • Beställningsinformation som t.ex. vad som köptes, när det köptes och var det ska skickas, samt
  • Kundinformation såsom ditt namn, e-postadress samt fakturerings- och leveransinformation.

Vårt team har tillgång till denna information för att uppfylla beställningar, genomföra återbetalningar och tillhandahålla support.

Vi tar emot betalningar genom betallösningen Klarna Checkout. När vi behandlar betalningar, kommer några av dina uppgifter att skickas till Klarna, inklusive information som krävs för att behandla eller ge support för betalningen, såsom köpets totalsumma och faktureringsinformation. Se Klarnas dataskyddspolicy för mer detaljer.

Vi delar även nödvändiga personuppgifter med transportörer (speditörer och logistikföretag) för att skicka försändelser till din angivna leveransadress.

Om du begär återställning av lösenordet kommer din IP-adress att ingå i e-postmeddelandet om återställning.

Analysverktyg från tredje part

Vi tar hjälp av tredjepartsverktyg i form av cookies och liknande teknologier för analys av våra besökares beteende. Denna analys är vanligtvis anonym och kan inte spåras tillbaka till dig. Statistiken använder vi för att förbättra och optimera vår webbplats.

På vår hemsida använder vi oss av Google Analytics från Google LLC (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google“). Är din vanliga vistelseort i europeiska ekonomiska samarbetsområdet eller Schweiz ansvarar Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) för behandlingen av dina uppgifter och efterlevnaden av gällande dataskyddslagar. Google Analytics använder informationen om besökares användande av sidan i syfte att bedöma och sammanställa rapporter för analys. Informationen lagras och hanteras av Google, som kan komma att överföra denna information till tredje part vid lagkrav eller där sådan part bearbetar informationen åt Google.

Mer information om Googles dataskyddspolicy och användarvillkor finner du här:
https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/us/
https://policies.google.com/technologies/partner-sites
https://policies.google.com/technologies/cookies 

Vi använder oss även av Meta Pixel från Meta Platforms, Inc., tidigare Facebook, Inc, (1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA; “Meta“) för statistik om våra besökare samt för annonsmätning och annonsrapportering för att möjliggöra erbjudandet av relevant reklam och erbjudanden via Metas annonsnätverk för våra besökare som är Facebook- eller Instagram-medlemmar och intresserade i vår hemsida. För detta syfte har vi en så kallad Meta Pixel-tagg integrerad på vår webbplats. En anslutning upprättas direkt mellan Meta och vår hemsida via den här taggen, vilket möjliggör att information om handlingar du utför rörande butiksfunktioner samt vilka sidor du besöker skickas till Metas servrar. Den här informationen tilldelar Meta till din Facebook-profil. Om du vill invända mot att Meta samlar in data vänligen se https://www.facebook.com/settings/?tab=ads. Mer information om hur Meta samlar in och använder personuppgifter finner du här: https://www.facebook.com/about/privacy/

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Om du har lagt varor i varukorgen samt fyllt i en e-postadress i kassan, kommer vi att spara de uppgifter du angivit i 30 dagar. Syftet med detta är att påminna dig om att du lämnat varor i varukorgen via en prenumeration om tre e-postutskick. Du kan närsomhelst avbryta den här prenumerationen genom att klicka på länken längst ned i e-postmeddelandet eller genom att kontakta oss. 

När du genomfört ett köp hos oss kommer vi att spara dina uppgifter du angett i syfte att genomföra din beställning. Efter ett genomfört köp kommer vi att använda din e-postadress för utskick av nyhetsbrev, erbjudanden och marknadsföring. Du kan närsomhelst avregistrera dig från dessa utskick via länken i e-postmeddelandet, samt begära att vi raderar alla uppgifter du skickat till oss (undantag nämns i nästa stycke). 

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto, gjort ett köp, fyllt i uppgifter i kassan eller har skrivit kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort eller uppdaterar alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.